Elämyslahjat selvitti: Mitä naiset haluavat joululahjaksi?

joululahjat

Taas on se aika vuodesta, joka on joko vuoden kohokohta tai stressipiikki. Joululahjaideat, tai niiden puute, saattavat aiheuttaa harmaita hiuksia ja moni huomaa pohtivansa kysymystä ”Mitä antaa joululahjaksi naiselle, jolla on jo kaikkea?”. Selvittääkseni vastauksen esitin tämän ikuisuuskysymyksen omalle lähipiirilleni, joka koostuu nuorista naisista ja ruuhkavuosia elävistä äideistä. Mitä he ovat kirjoittaneet kirjeeseensä Joulupukille?

”Kunnollinen talvitakki. Olen nyt pari talvea kärvistellyt vanhassa takissani, mutten ole raaskinut ostaa uutta.” Jenna, 24

”Ilahdun oikeista koruista, sillä itse harvoin tulee panostettua kunnollisiin koruliikkeen koruihin. Lahjakorut ovat kunniakäytössä ja muistuttavat antajastaan.” Neea, 29

”No, toivoisin saavani iPhone X:n mutta luulen, ettei budjettipukki taivu siihen tänä vuonna… Muita toiveitani ovat laadukas keittiöveitsi ja Neflix-lahjakortti.” Tia-Maria, 25

”Kaikkien naisten mieleen tämä joululahja ei varmaan olisi, mutta kaksosten äitinä minun hartain toiveeni on siivoojakäynti. Mieluiten jo ennen joulua!” Satu, 34

”Toivon luksusaikaa puolison kanssa, esimerkiksi ravintolaillallinen tai kylpyläreissu olisi ihana yllätys mieheltä. Jos joku vielä antaisi lahjaksi lastenhoitoapua, niin kiljuisin riemusta.” Airi, 29

”Johonkin hemmotteluhoitoon olisi ihana päästä keskellä talvea. Kosmetologi, jalkahoito, hieronta – kaikki käy!” Johanna, 30

”Hierontalahjakortti olisi ihan ykkönen.” Satu, 26

”Saan joka joulu ystävältä itsetehtyjä konvehteja, maustekakun tai muuta kotitekoista herkkua. Odotan tätä joka vuosi ja joulu menisi pilalle, jos tuota herkullista joululahjaa ei tulisi :)” Titta, 32

”Minulle riittävät laadukas kahvi ja suklaa.” Sofia, 29

”Me annetaan ystävän kanssa aina toisillemme lahjaksi lupaus yhteisestä tekemisestä, usein omatekemän lahjakortin saattelemana. Ollaan käyty leffassa, teatterissa, lätkämatsissa, keikalla… Tämän ystävän joululahjaa odotan aina eniten, koska yhteinen aika tuntuu aina olevan kortilla.” Leila, 25

”Minä olen mielissäni kaikista lahjoista. Minulle on tärkeintä, että joululahjasta huomaa, että antaja on ajatellut minua, olipa lahja sitten kahvikuppi, imuri tai etelänmatka.” Sanni, 27

 

Tältä näyttävät minun lähipiirini toiveet. Monet vastaajista toivovat saavansa arjen luksusta, kuten hemmotteluhoitoja sekä siivous- ja lastenhoitoapua. Suosittuja lahjoja ovat myös herkut, yhteinen tekeminen sekä laadukkaat tavarat, joita ei itse raaski ostaa.

Toivottavasti sait tästä artikkelista lahjaidean jollekin sinulle tärkeälle naiselle, oli hän sitten kumppanisi, äitisi tai rakas ystäväsi. Jos pääsi lyö edelleen tyhjää, Elämyslahjojen sivuilta löytyy lisää ideoita aineettomista joululahjoista naisille. Mikäli haluat pelata varman päälle, on minun vinkkini ennen joulua kuunnella korvat höröllä tai kysyä rohkeasti toiveita. Mutta loppupeleissä tärkeintä on muistaa, ettei sydämellä valittu lahja voi mennä pieleen.

Iloista ja ennen kaikkea stressitöntä joulun odotusta!

– Annika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s