Top3 joululahjat – mitkä elämykset menevät juuri nyt kaupaksi kuin kuumille kiville

Me kaikki olemme joskus syyllistyneet samaan – ostamaan totaallisen huonon joululahjan, joka on surkea lahja niin antajan kuin saajankin mielestä. Täysin turha pikkusälä, omaan tyylin sopimattomat vaatteet, omituinen kirja ja pahanhajuinen hajuvesi kuuluvat tylsimpiin joululahjoihin, joita olen koskaan jouluna saanut.

Hyvät joululahjaideat ovat tarpeen, kun pitäisi löytää lahja lähestyvään jouluun. Onnistunut joululahja on helpompi löytää, kun on joku käsitys siitä, mikä tällä hetkellä on suosiossa. Toivottavasti minä voin tällä kirjoituksella auttaa sinua ja toimia ideapankkina tässä ainaisessa ongelmassa.

joululahjaideat

1. Ammunta käsiaseilla

Ammunta käsiaseella on ollut jo pitkään yksi suosituimmista elämyksistä eikä muutosta tähän näy. Tämä ei sinällään yllätä, koska ammunta on laji jota pääsee harvoin kokeilemaan, mutta useita se silti kiinnostaa. Se sopii kaikille iästä ja sukupuolesta riippumatta, kunhan on täysi-ikäinen. Ammunta ei myöskään vaadi aikaisempaa kokemusta tai omaa asetta, joten senkin puolesta sitä voi mennä kokeilemaan kuka tahansa.

2. Illallinen pimeässä

Illallinen pimeässä on uudenlainen ravintolakokemus, joka yleistää jatkuvasti. Tämä onkin takuuvarma joululahja perinteisen ravintolalahjakortin tilalle, koska harva on sitä vielä kokeillut. Aistikkuudellaan tämä tuo ainutlaatuisen kokemuksen ravintolavierailuun.

3. Huonepakopeli

Room escape eli huonepakopeli on nyt todella suuressa suosiossa, jonka vuoksi se sopii hyvin joululahjaksi. Huonepakopelin idea on päästä ulos lukitusta huoneesta johtolankoja ja arvoituksia ratkaisemalla. Huonepakopeli on yleensä jonkin teeman ympärille rakennettu. Teemana voi olla panttivankitilanne, rikosmysteeri, illallinen, laboratorio tai oikeastaan, mikä tahansa. Teemat vaihtuvat, joten huonepakopeli ei jää yhden kerran ihmeeksi, vaan uusi seikkailu odottaa aina uudelleen ja uudelleen. Huonepekopeli sopii kaikille, jotka pitävät uusista kokemuksista, mysteereistä, arvoituksista ja seikkailuista, tai vain hauskanpidosta.

aj

 

 

 

 

– Anu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s